מצרכים:
כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
3 בננות
רסק תפוחים (גביע של 100 גר')
ביצה
1/2 כוס טחינה
2 חופנים של אגוזי מלך מרוסקים
אופן ההכנה-
למעוך את הבננות בקערה ולהוסיף את רסק התפוחים
להוסיף את קמח שקדים, אבקת אפיה וסודה לשתיה ולערבב
ולהוסיף ביצה וטחינה ואגוזים ולערבב שוב עד קבלת תערובת אחידה.
להעביר לתבנית (מספיק לתבנית אחת מלבנית קטנה)
ולאפות בתנור לכ-30-40 דק (לבדוק עם קיסם מידת אפיה) ב-180 מעלות.
בתאבון!