סלט קראנצ'י עשיר ומשביע, מכיל מרכיב חלבוני ומעט שומן שעוזרים לתחושת שובע בנוסף לירקות ב-3 צבעים. טעים, מיוחד ומתאים לארוחה חלבית או לארוחה בשרית- ואז ניתן להוציא את הבולגרית מהסלט. הטעם עדיין מעולה בזכות הרוטב החמוץ- מתוק הקל, הבטטה הקראנצ'ית והשילוב המושלם של הירקות! בתאבון…
מצרכים:
3/4 ראש חסה,
כוס של חצאי עגבניות שרי ,
חצי כוס של רצועות פטריות,
150 גר' קוביות בולגרית 5%,
כוס שקדים קלופים
בטטה בינונית
לרוטב-חמוץ מתוק-
2 כפות מיונז 5%
כף שמן קנולה
כף דבש
מיץ מ- 1/4 לימון
אופן ההכנה-
פורסים את הבטטה לרצועות דקות, ומטגנים עם כף שמן על מחבת פסים, חותכים את החסה לרצועות לרוחב, ומערבבים את הירקות, הבולגרית, הבטטה והשקדים.
לפני ההגשה מערבבים את הרכיבים של הרוטב בקערית קטנה ושופכים על הסלט.
בתאבון…