1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

סלט בחמישה צבעים

ירקות ופירות עשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ועוזרים לנו לשמור על תחושת שובע. בכל ירק או פרי מצויים פיטוכימיקלים, פיגמנטים המעניקים לצמח את צבעו הייחודי. שמטרתם- הגנה מנזקי הסביבה. אותם פיטוכימקלים, כאשר נאכלים במזוננו, מעניקים גם לגופנו הגנה טבעית. לכן מומלץ לאכול פירות וירקות בחמישה צבעים כל יום. המתכון הבא מספק לנו את חמשת הצבעים בסלט אחד, ומכיל בנוסף חלבון וסידן.

רכיבים
1/2 כוס כרוב סגול חתוך דק
1/2 כוס כרוב לבן חתוך דק
1 גזר- חתוך גס
1/2 כוס עגבניות שרי- חתוכות לחצאים
2 כפות זיתים
1 אגס
1 צנונית- חתוכה גס
2 גבעולים בצל ירוק
1 גמבה
עלי נענע- לפי הטעם
200 גר' קוביות בולגרית
ביצה אחת, חצי קשה
מלח וזעתר לפי הטעם

אופן ההכנה-
מבשלים ביצה במים חמים, כ-10 דק', ומורידים מהאש, לפני שהופכת קשה.
חותכים 200 גר' גבינה בולגרית לקוביות,
מערבבים- כרוב, גזר, אגס, צנונית, בצל ירוק, גמבה, בולגרית וביצה.
מתבלים עם מלח לפי הטעם ומערבבים.
מפזרים מעל- עגבניות שרי, זיתים, עלי נענע וזעתר.

בתאבון…