מצרכים:
3-4 כרעיים עוף מופרדים וללא העור והשומן
250 גר' גרגרי חומוס שהושרו בלילה במים (או חומוס קפוא מוכן לבישול)
בצל גדול חתוך דק
2 שיני שום פרוס דק
ירקות-
תפו"א
גזר
קישואים
בצל
דלעת
כרובית
תבלינים-
2 גבעולים ועלים של סלרי חתוכים
1/2 כפית כורכום
מלח
פלפל
אופן ההכנה-
משחימים בצל בסיר עם שמן זית
מוסיפים חלקי העוף, עד שינוי הצבע
מוסיפים 2 כוסות מים ואת הירקות (מלבד קישואים וכרובית) וגרגרי החומוס
מוסיפים סלרי ותבלינים
לאחר רתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל לעוד כ-30 דק.
מוסיפים קישואים ומבשלים לעוד 20 דק'
מוסיפים כרובית ומבשלים עד ריכוך הכרובית.
בתאבון 🙂