דג סלמון עשיר באומגה 3, והכי הכי פשוט ומהיר להכנה בתנור.
3 דק' הכנה + 20 דק' בתנור ויש לנו ארוחה בריאה וטעימה!!
מצרכים:
דג סלמון, פרוס לרצועות ונקי מעצמות
פפריקה מתוקה
עלי רוזמרין
מלח גס לפי הטעם
אופן ההכנה (אין פשוט ומהיר מזה!)
מניחים את רצועות הדג (השטוף) על מחבת עם נייר אפיה,
מתבלים במעט פפריקה מתוקה ומניחים ענף רוזמרין על כל פרוסת דג,
מוסיפים מלח גס לפי הטעם.
מכניסים לתנור ב-175 מעלות ל-20-25 דק'.
מומלץ לאכול את הדג עסיסי, לא לחכות שיתייבש השומן בתנור.