1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

שקשוקה

מצרכים:

בצל גדול חתוך דק

1-2 עגבניות חתוכות לקוביות

(ניתן להוסיף גם קוביות מחצי גמבה)

1-2 ביצים

פפריקה מתוקה

כף רסק עגבניות

מלח (מועשר ביוד) ופלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מטגנים עד ריכוך והזהבה את הבצל במחבת

מוסיפים עגבניות (וגמבה) ומכסים את המחבת במכסה מתאים.

לאחר ריכוך הירקות, מוסיפים מעט מים עם רסק עגבניות ומתבלים בפפריקה המתוקה.

לאחר שנוצר רוטב אחיד ורך, מוסיפים ביצים (להשתדל לא לשבור את החלמון הצהוב)

להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולכסות במכסה.

כל אחד בוחר את מידת העשייה של הביצים

(לנשים עם תסמונת השחלות הפוליציסיטיות, שמנסות להיכנס להריון, מומלץ להגיע למידת עשייה טובה ולא להשאיר ביצים נאות).

 

בתאבון

נטע