1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

"שווארמה" כרובית

מצרכים-

ראש כרובית

2 בצלים

2-3 שיני שום פרוסות דק

שמן זית

קארי

כורכום

כמון

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

במחבת להשחים בצל חתוך דק ושום

עם שמן זית והתבלינים. להוסיף נוזלים על מנת להפוך ל"רוטב".

בנפרד, לבשל בסיר כרובית שלמה במים עד ריכוך

להוציא את הכרובית ולפרק לחתיכות בינוניות.

להעביר את הכרובית למגש, בתנור ב-180 מעלות, עד השחמה.

להוסיף הכרובית למחבת עם הרוטב לעוד 2-3 דק'.

 

בתאבון 🙂