1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

קציצות הודו ועוף ברוטב פטריות

מצרכים:

לקציצות-

500 גר' הודו ועוף טחונים (250 גר', 250 גר')

תפו"א בינוני מגורד דק (לסחוט את הנוזלים)

בצל בינוני קצוץ דק (לסחוט את הנוזלים)

פר' חלה מתוקה רטובה

מלח

פלפל

 

לרוטב:

שמן זית (כף)

2 בצלים קצוצים

2 שיני שום קצוצות

2 חבילות פטריות חתוכות גס

פפריקה מתוקה

מעט אגוז מוסקט טחון (כ- 1/4 כפית)

מלח

 

אופן ההכנה-

מערבבים את החומרים של הקציצות בקערה (ניתן לערבב במעבד מזון)

עד קבלת תערובת אחידה.
ומייצרים קציצות.

בסיר- משחימים בצל, שמן זית ושום.

מוסיפים פטריות חתוכות גס (הפטריות מפרישות נוזלים)

לאחר הפרשת הנוזלים של הפטריות, נוסיף תבלינים ונערבב עד המסה.

לאחר מכן, נוסיף את הקציצות ונכסה (בשלב זה, במידת הצורך, ניתן להוסיף מעט מים).

כשהקציצות עשויות, נכבה את האש.

בתאבון 🙂