1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

קציצות בקר עם אפונה וגזר

מצרכים:

500 גר' בקר טחון
4-5 גזרים
1/2-3/4 שקית אפונה (עדינה) קפואה
בצל
תפו"א מגורד בפומפיה דקה, ללא הנוזלים
מלח
פלפל
רסק עגבניות
שמן זית

אופן ההכנה-
מערבבים את הבקר הטחון, עם הבצל שקצוץ דק ותפו"א מגורד דק ללא הנוזלים (לסחוט פעמיים).
יוצרים קציצות, ומניחים בסיר, שחומם מראש, עם בצל שהושחם עם מעט שמן זית.
מבשלים את הקציצות עם הנוזלים של הבקר (ושמן הזית, ששימש לטיגון הבצל).
הופכים את הקציצות, ולאחר שהתבשלו והשחימו, מוסיפים, גזר חתוך לקוביות קטנות, מים עד טיפה מעט לגובה של הגזר.

לאחר ריכוך הגזר, מוסיפים 2-3 כפות רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם,

מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד רתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דק' נוספות.

בתאבון!