1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

קציצות ארוגולה ומנגולד

עלי הארוגולה או בשמם השני- עלי רוקט, עשירים בכלורופיל (נוגד חמצון ירוק) ובסיבים תזונתיים שעוזרים לשמור על תפקוד תקין של מערכת העיכול, לאזן רמות סוכר וכולסטרול בדם ועוד, ועוזרים גם על תחושת שובע. לאחרונה מופיעים יותר בתפריט שלנו כחלק מ"עלי בייבי", ומסתבר שהם מעולים(!!) כתוספת לקציצות.
נסו ותחליטו בעצמכם…

רכיבים-

חצי כוס קינואה ובורגול (1/4 ו-1/4)

צרור עלי מנגולד

עלי ארוגולה קצוצים

2 כפות פירורי לחם

3-4 ביצים

אופן ההכנה-

  1. מבשלים קינואה ובורגול יחד כעשר דקות במים,ומסננים את המים לאחר הבישול
  2. לאדות את עלי המנגולד ולקצוץ אותם דק
  3. לקצוץ את עלי הארוגולה
  4. לערבב יחד קינואה, בורגול, ביצים, עלי מנגולד ואורוגלה, להוסיף פירורי לחם עד התמצקות התערובת, מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. ליצור קציצות בגובה כ-1 ס"מ ולשים במגש בתנור
  6. לחמם ב-180 מעלות, עד השחמה.