מצרכים:
כרעיים עוף (מחולקים, ללא העור והשומן. כ-3 יחידות של שוק וירך)
חבילת שעועית עדינה קפואה
עגבניה רכה מגורדת בפומפיה גסה
פפריקה
רסק עגבניות
בצל חתוך דק
2 שיני שום פרוסות דק
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
בסיר, שמים שמן זית, בצל ושום עד השחמה
מוסיפים עוף ומדי פעם הופכים, עד שמשנה את הצבע משני הצדדים.
בינתיים מערבבים בקערה-
כוס מים,
עגבניה מגורדת ותבלינים.
כאשר העוף שינה את צבעו, מוסיפים את תערובת הרוטב.
מחכים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דק'.
לאחר 40 דק', מוסיפים את השעועית, מבשלים לעוד 10 דק' נוספות.
בתאבון 🙂