1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

עוגת בננות שקדים

מצרכים:

כוס קמח שקדים

כפית אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתיה

3 בננות

רסק תפוחים (גביע של 100 גר')

ביצה

1/2 כוס טחינה

2 חופנים של אגוזי מלך מרוסקים

 

אופן ההכנה-

למעוך את הבננות בקערה ולהוסיף את רסק התפוחים

להוסיף את קמח שקדים, אבקת אפיה וסודה לשתיה ולערבב

ולהוסיף ביצה וטחינה ואגוזים ולערבב שוב עד קבלת תערובת אחידה.

להעביר לתבנית (מספיק לתבנית אחת מלבנית קטנה)

ולאפות בתנור לכ-30-40 דק (לבדוק עם קיסם מידת אפיה) ב-180 מעלות.

 

בתאבון!