1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

סלט ירקות חם עם רצועות עוף ברוטב חרדל ודבש

הניגודיות בסלט הירקות החם, עם ירקות טריים מצד אחד, עוף צרוב עם בצל מצד שני והקרנצ'יות של האגוזים והשקדים מהצד השלישי, יחד עם הרוטב המתקתק, יוצרים שילוב טעמים מעניין בפה, וטעיםםםםם!
הסלט משלב ירקות ב-5 צבעים, ולכן גם עשיר באנטיאוקסידנטים.
יכול להתאים כמנה ראשונה בערב החג בסוכה 🙂 והוא גם פשוט להכנה! מומלץ!

מצרכים-

רבע כרוב סגול
2 מלפפונים
2 עגבניות
2 גזרים
קולורבי
כוס תערובת (אגוזי מלך פקאן שקדים) מרוסקים
2 בצלים
כף שמן זית
500 גר' חזה עוף חתוך לקוביות

רוטב:
חרדל ודבש או בהכנה ביתית- מצרכים:

חרדל דיז'ון
דבש
מלח
מיץ לימון
שמן זית

אופן ההכנה-
במחבת פסים נחמם את שמן הזית עם הבצלים, פרוסים לרצועות.
עד הזהבה וריכוך הבצלים.
לאחר מכן, נוסיף את קוביות חזה העוף למחבת, ונצרוב אותו.

במקביל, נחתוך לקוביות קטנות את שאר הירקות, נערבב בקערה ונוסיף מעל את תערובת האגוזים המרוסקים.
כשהעוף צרוב ומוכן, נוסיף אותו מעל הסלט.
לפני ההגשה נוסיף את הרוטב- חרדל בדבש.

(במקום רוטב קנוי, אפשר לערבב-
כפית חרדל דיז'ון
2 כפיות דבש
חצי כפית מלח
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
וקיבלנו רוטב חרדל ודבש ביתי)

בתאבון 🙂

נטע

 

לקבלת מדריך במתנה: איך לאכול מתוק ולרדת במשקל השאירי פרטים:

[[ טופס מוטמע]]