1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

סלט ירוק קראנץ'

הסלט הבא מצויין כמנת פתיחה או תוספת לארוחה ועוזר לירידה במשקל ולתחושת שובע. עלי בייבי מכילים פיטוכימיקל בשם לוטאין, המהווה נוגד חמצון והוא חשוב בעיקר על מנת לשמור על בריאות העין, הם אף עשירים בסיבים תזונתיים העוזרים לירידה במשקל ולפעילות סדירה של מערכת העיכול וכן בחומצה פולית החיונית מאוד לנשים בהריון למניעת מומים מולדים במערכת העצבים של העובר. האטריות שאינן עוברות בישול נותנות לסלט "טוויסט" מעניין ומרקם מהנה, והשילוב של רעננות עלי בייבי, חריפות הבצל והרוטב המצויין, מעניקים לו טעם ייחודי וטעים במיוחד!

רכיבים:
2-3 כוסות עלי בייבי
רצועות בצל סגול קטן
חופן אטריות קטנות לפני בישול

לרוטב (ויניגרט)-
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
חצי כפית מלח
1/4 שן שום קצוצה דק
כף חרדל דיז'ון
2 כפיות דבש/ סילאן

אופן ההכנה-
מערבבים את עליי הבייבי, הבצל והאטריות (ללא בישולם)
מכניסים לבקבוק את המצרכים לרוטב, מנערים עד קבלת מרקם חלק ומוסיפים לסלט. מערבבים, ובתאבון!!