1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

מתכון פשטידת ירוקים וסלק (חלבית)

מתכון בריא במיוחד, טעים וכשר לפסח- עשיר בחלבון איכותי, עשיר בסידן, סיבים תזונתיים, ברזל, ונוגדי חימצון.

מצרכים

– סלק שלם מגורד או קצוץ

– שני בצלים קצוצים

– שתי כוסות עלים קצוצים-
מנגולד, בצל ירוק, קייל, פטרוזיליה, כוסברה

– חצי כוס גבינה 5% קשה מגורדת עירקית או בולגרית או צפתית

– 3 קישואים מגורדים בפומפיה

– גביע גבינה לבנה 5%

– גביע יוגורט טבעי

– 2 ביצים

– 2 שיני שום פרוסות

– 2 חופנים של שבבי שקדים

– כפית מלאה של כורכום

– מלח ופלפל שחור

הכנה:

מפרידים במנגולד בין הלבן והירוק, מוסיפים את הירוק לתערובת הירוקים ואת הלבן קוצצים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים את הקישואים הקצוצים, השום הפרוס, הלבן הקצוץ של המנגולד וממשיכים לטגן עד לאידוי הנוזלים כמעט לחלוטין.
מניחים להתקרר מעט בקערה ואח"כ מוסיפים את יתר המרכיבים וחופן אחד של שקדים קצוצים.
מערבבים לתערובת אחידה ושופכים לתבנית פיירקס שרוססה בתרסיס שמן.
מסדרים בצורה אחידה ומפזרים מעל את חופן השקדים השני.

מכניסים לתנור ב 180 מעלות 45 דקות בערך (עד שהשטח העליון מתחיל להשחים).

IMG-20150404-WA0014 IMG-20150404-WA0017

 

בתאבון!!