1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

מתכון לפשטידת בטטות וקישואים פרווה ללא מרגרינה

חג שבועות הוא חג החלב והגבינה עבור רבים. ומה עושה מי שנמנע ממוצרי חלב??
קבלו מתכון מנצח!! לפשטידת בטטות וקישואים, ללא גבינה! ולמרות היותה פרווה- אינה מכילה מרגרינה!!
הכיצד? בזכות המתכון לשמנת פרווה, שאותה אנו מוסיפים לפשטידה.

מצרכים-
2 בטטות בינוניות
2-3 קישואים
2 בצלים
שמן זית
שמנת צמחית על בסיס קשיו (למתכון- לחצו כאן)
3 ביצים
מלח
פלפל

אופן ההכנה-
מכינים את השמנת לפי המתכון בלינק.
מבשלים את הבטטות במים, עד ריכוך,
חותכים את הבצל דק ומטגנים קלות על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
מגרדים את הקישואים בפומפיה וסוחטים את הנוזלים
מוסיפים לשמנת את 3 הביצים.
מערבבים יחד בקערה את כל החומרים.

יוצקים לתבנית מלבנית ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-45 דקות, כאשר התבנית מכוסה בנייר כסף.
לאחר 45 דק' מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות לעוד מס' דקות, להשחמת הפשטידה.
הפשטידה מוכנה!
בתאבון 🙂

וחג שבועות שמח, גם לאלה מאתנו שנמנעים ממוצרי חלב 🙂
נטע

20160607_160525

20160607_160519

20160607_160530

לקבלת מדריך במתנה: איך לאכול מתוק ולרדת במשקל השאירי פרטים:

[[ טופס מוטמע]]