1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

מרק עדשים כתומות- כמה פשוט ככה טעים

מרק עדשים כתומות- כמה מפנק, ככה מהיר הכנה! הוא עשיר בסיבים תזונתיים ובברזל ועוזר לתחושת שובע. חם וטעים בימי החורף הקררררררים….

מרק עדשים1

מצרכים 

 250 גר' עדשים כתומות

2 גבעולי סלרי

2-3 גזרים

בצל

2-3 שיני שום

5 כוסות ציר עוף (או 5 כוסות מים עם אבקת מרק לפי הטעם)

2 כפות כמון

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 אופציה להסמכה- 2-3 כפות אורז

לחצי על הלינק-  לקבלת קורס הרזיה אינטרנטי במתנה.

אופן ההכנה

לקצוץ לחתיכות קטנות את הגזרים, סלרי, בצל ושום.

בסיר מרק גדול, לטגן עד ריכוך את הבצל עם השמן, להוסיף את השום, ולהמשיך לחמם עד הזהבה של הבצל וריכוך השום.

להוסיף את ציר העוף, העדשים הכתומות, הכמון, הגזר וגבעולי הסלרי. מי שבחר בכך, להוסיף את האורז.

לכסות את הסיר, להביא לרתיחה ואז להנמיך את האש ולהשאיר לבישול על אש נמוכה עד שהעדשים מתרסקים.

להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

 המרק סמיך, חם וטעים, מוכן לאכילה..

 בתאבון!

דיאטנית מתוודה: שנים סבלתי מעודף משקל- לכתבה המלאה- כיצד ירדתי 18 ק"ג ואני שומרת אחרי 2 לידות.

למתכונים נוספים