1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

חמין לשבת (טבית)

חמין לשבת, ארוחת צהריים מושלמת לשבת קרה וחורפית, רך, חם וטעים, עם אורז, עוף ותפו"א, מתאים לכל בני המשפחה. והפעם חמין עיראקי- טבית, חמין הבית של מרכז בר.

רכיבים:
2-3 כרעיים חצויים
3 כוסות אורז
בצל
3 כפות רסק עגבניות
2 תפו"א מקולפים חתוכים
מים
כף שמן קנולה
מלח ופלפל

אופן ההכנה-
בסיר מתאים שמים שמן ובצל על אש נמוכה, עד השחמה.
מוסיפים את הכרעיים ומתחילים לבשל, כאשר הכרעיים מתחילים לשנות את צבעם, מוסיפים אורז שטוף, תפו"א, רסק עגבניות ו-4 וחצי כוסות מים עד לרתיחת המים.
כאשר המים רותחים, להנמיך את האש, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ולערבב. עד אידוי המים וריכוך האורז.
לכבות את האש, להוסיף כוס מים ולערבב. להכניס לתנור שחומם מראש ל-130 מעלות לכל הלילה, עד למחרת בצהריים.

ובתאבון!