1Z0-053 1Z0-517 640-461 640-722 642-832 648-375 74-344 74-409 A00-212 C2010-503 C2010-598 C2010-651 C2010-652 C2020-605 OG0-091 070-413 070-459 070-496 1Z0-052 C_BOSUP_90

דגים ברוטב

מצרכים:

כ-4 חצאי דג (אמנון / בורי)

בצל

עגבניות חתוכות גס

2-3 גזרים חתוכים לעיגולים

1-2 כפות רסק עגבניות

פפריקה חריפה (או מתוקה)

מלח

פלפל

לאוהבי החריף, ניתן להוסיף חתיכות צ'ילי או פלפל ירוק חריף.

 

אופן ההכנה:

בסיר רחב מטגנים בצל עם שמן עד השחמה

מוסיפים עגבניות חתוכות עד ריכוך

מוסיפים גזר ולמספר דקות

מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים, צ'ילי/ פלפל חריף מי שבחרה

ולבסוף את הדג עד בישול.

בתאבון 🙂